Webdesign Kevin

menu

Professionele webdesigner

Uw website op maat

Uw website is het online uithangbord van uw zaak of onderneming. Maak deze professioneel, functioneel en aantrekkelijk, genereer meer klanten. Webdesign Kevin is de webdesigner voor uw website op maat. Wij staan garant voor een professionele aanpak en goede communicatie tussen klant en webdesigner.

Webdesigner

Webdesign Kevin

Bouwt uw website

Totaalpakket

Alles wordt van A tot Z uitgewerkt. Het aanvragen of verhuizen van uw domeinnaam, ontwerp van uw website en het beheer ervan. Ook nadien wordt alle software up-to date gehouden en eventuele aanpassingen aangebracht. Bovendien krijg je het eerste jaar je domeinnaam en hostingpakket gratis. 

Op maat

Het is uw site, dus u kiest hoe deze eruit ziet en wat deze moet bevatten. Alles wordt pas online gezet wanneer u de goedkeuring geeft. Ook nadien wordt de op maat service verder gezet. Wenst u de site nadien zelf te beheren? Dit is geen probleem. Onze webdesigner alles uit en blijft beschikbaar.

Responcive design

Veel websites worden niet enkel via de computer bezocht. De smartphone is het medium om te surfen. Onze webdesigner past uw website aan zodat hij functioneel blijft er en goed uitziet.

Voordelen website

Webdesigner

Wie zijn we?

Webdesign Kevin is een jonge onderneming die garant staat voor een professionele aanpak en resultaat. De wens van de klant primeert. Samen gaan we op zoek naar de beste oplossing voor winkel, bedrijf of onderneming. Webdesign Kevin bouwt uw website of webshop op maat.

Realisaties

Word online zichtbaar

Zet uw winkel, onderneming of bedrijf online, en vergroot uw klantenbestand.

Website opstarten of vernieuwen?

Webdesign Kevin zorgt voor een persoonlijke aanpak naar uw wens.

Plan een vrijblijvend gesprek

Wil je meer info? Neem vrijblijvend contact op voor een gesprek.