Webdesign Kevin

menu

Werkwijze professioneel webdesign

Ontdek meer over onze professioneel webdesign

Professioneel webdesign

Stap 1: Verkennen

Tijdens een eerste gesprek leren we u en uw onderneming beter kennen. 
Op die manier leren we de waarden en normen van uw bedrijf kennen. Hierdoor zorgen wij er voor dat deze waarden en normen weerspiegelen in uw website of webshop.

We gaan samen op zoek naar de beste oplossing voor uw onderneming, bedrijf of winkel. De wens van de klant primeert. Tijdens het eerste gesprek overlopen we alle wensen die later in de website of webshop verwerkt worden.

kennismaking

Wensen

Beste oplossing

Stap 2: Aan de slag

Na het eerste kennismakinggesprek starten wij met het ontwerpen van uw website op webshop. U kent uw zaak het best, de inhoud op vlak van tekst en foto’s bepaald u. 

Wanneer alle info en foto’s verzameld zijn ontwerpen wij uw website of webshop, rekening houdend met uw wensen en verwachtingen.

Op het einde bekijken we samen uw website of webshop. eventuele opmerkingen of aanpassingen kunnen nog aangebracht worden. Uw website of webshop wordt pas online gezet na uw goedkeuring.

bezorgen inhoud

Ontwerpen

online

Stap 3: Opvolgen

Wanneer uw website of webshop online staat zorgen wij er voor dat de software en beveiliging up-to-date blijven. Wij blijven beschikbaar voor eventuele problemen. 

Indien u nadien aanpassingen aan uw website wil doen kan u ons hiervoor contacteren. We bekijken samen hoe we u dan het best kunnen helpen. 

Wenst u zelf uw website te beheren en aan te passen? Dit is ook mogelijk. We maken voor u een account aan en tonen de basis voor het aanpassen van uw website of webshop.

Up-To-Date

Aanpassen

zelf beheren

Meer info?

Hebt u plannen voor het vernieuwen of opstarten van een website of webshop? Vraag vrijblijvend uw offerte op maat aan.